Polityka prywatności

Denne personvernerklæringen gjelder alle forretningsprosesser i MTA Group AS, org.nr. 919 017 805, Fjordveien 3, 1363 HØVIK, Norge, heretter benevnt som Behandlingsansvarlig.

Erklæringen gir informasjon om databehandling utført av Behandlingsansvarlig og bestemmer formålet og virkemidlene for behandlingen samt databehandling vi gjør på vegne av våre klienter basert på deres instruksjoner.

Behandling av personlige data er nødvendig for at vi skal kunne ivareta våre kontraktsforpliktelser og betjene deg som klient. Personlig data kan også benyttes til følgende formål: Salg, kontakt med kundeservice, markedsføring, informasjon og bokføring. Ved markedsføring på e-post/sms innhenter et eksplisitt samtykke på forhånd.

Ved å gi oss dine personlige opplysninger, godtar du praksis og vilkår som er beskrevet i denne personvernerklæringen.

Om du har innsigelser med hensyn til vår behandling av personvern har du også anledning å klage til Datatilsynet.

Behandlingsansvarlig: MTA Group AS, org.nr. 919 017 805 Fjordveien 3 1363 HØVIK Norge E-post: post@mtagroup.no Telefon: +47 21955151

Informasjon vi samler: Informasjon kan registreres og lagres når du registrerer deg på vår nettside, når du er i kontakt med salgsavdelingen eller kontakter oss via e-post, chat eller bruker våre regnskapstjenester.

Lagring og deling av informasjon: Data lagres i våre lokale databaser og i skyen. Vi kan også benytte tjenester levert av tredjeparter, som regnskapssystemer, trafikkanalyseverktøy og kommunikasjonsverktøy med kunder.

Kommunikasjon via e-post: Som kunde kan du motta e-poster relatert til ditt kundeforhold, som informasjon om regnskapstjenester, fakturaer, oppdateringer og spesialtilbud.

Rett til innsyn og retting: Du har rett til innsyn i de opplysninger som er registrert om deg. Hvis de registrerte opplysningene er feilaktige eller ufullstendige, kan du kreve at de korrigeres.

Lagring og sletting: Opplysninger som ikke lenger er nødvendige for det formål de ble samlet inn for, slettes fra våre systemer.

Bruk av informasjonskapsler: Vi bruker informasjonskapsler blant annet for å huske din innlogging, passord i kryptert form, forbedre brukeropplevelsen og som en del av vår markedsføring mot nye kunder.

Hvis du vil lære mer om informasjonskapsler, kan du besøke http://www.aboutcookies.org.

Følgende informasjonskapsler er i bruk i våre tjenester

Bruk av våre butikkløsninger

Vi benytter informasjonskapsler til blant annet å huske deg som klient og huske innhold i din handlekurv. Uten informasjonskapsler vil ikke en nettbutikk kunne fungere.

Google Analytics
Google Analytics benytter informasjonskapsler for analyse av trafikk.

Google Adwords
Vi benytter oss av annonsering gjennom Google sin plattform. Informasjonskapsler benyttes slik at annonsering kan målrettes basert på besøksmønster.

Facebook Pixel
Vi benytter oss av annonsering gjennom Facebook sin plattform. Informasjonskapsler benyttes slik at annonsering kan målrettes basert på besøksmønster.

Samtykke i bruk av informasjonskapsler
I henhold til norsk lov har du automatisk samtykket i at vi lagrer informasjonskapsler på din datamaskin dersom du tillater dette gjennom innstillingene i din nettleser.

Ved spørsmål vedr GDPR, sletting av personopplysninger og cookis vennligst ta kontakt med behandlingsansvarlig:

Behandlingsansvarlig: MTA Group AS, org.nr. 919 017 805 Fjordveien 3 1363 HØVIK Norge E-post: post@mtagroup.no Telefon: +47 21955151